De personen achter CSA

De personen achter CSA

Frank Vrolijk heeft zich door studie (hij is post doctoraal afgestudeerd in het vakgebied operational auditing) en ervaring bekwaamd in het begeleiden van organisaties op het gebied van het inrichten van een adequaat besturings en organisatiemodel.
Hij heeft voor diverse organisaties het governance risk en compliance model neergzet, hetgeen heeft geleid tot verhoogde efficiency en effectiviteit. Daarnaast is hij grondlegger van de methode Control&Zelfregulering, een vorm van Control Self Assessment.

Frank is lid van de Raad van Advies van RSG Finance.

Daarvoor heeft hij als financieel directeur voor een van de wereldspelers in de drankindustrie lijnverantwoordelijkheid gekend. Tijdens het uitoefenen van deze functie is hij ook als Managing Director verantwoordelijk geweest voor de International Tax holding van dat concern en heeft hij als voorzitter van de RvC toezicht gehouden op een van de Nederlandse gedistilleerd producenten. Hij is zijn carrière gestart in het financial audit vakgebied bij EY waarna hij als Internal Audit Director voor een multinational heeft gewerkt. 

Jos Vrolijk heeft bijna zijn gehele carrière doorgebracht bij ING, een van de grootbanken van Nederland. Hij heeft dan ook een ruime ervaring op het gebied van bancaire vraagstukken die organisaties (vooral op dit moment) bezighouden. Deze ervaring van ruim 40 jaar strekt zich uit over de landsgrenzen van Nederland.

Jos is als mededirecteur van Clifford Structurele Adviezen dan ook vooral verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning bij financieringsvraagstukken van organisaties. Daarnaast levert hij door zijn kennis van organisaties ook zijn bijdrage aan de andere disciplines binnen CSA.

Jos is daarnaast verantwoordelijke voor de CSA/Czech Desk, waar hij contacten legt tussen Nederlandse en Tjechische ondernemingen. Ook is Jos als vertegenwoordiger van de BIZ (Brabantse sociëteit voor Internationaal Zakendoen) een steun in de rug voor ondernemingen die internationaal zakendoen in hun vaandel hebben staan.
 

 
Lees meer over het wapen van Clifford
 
Adres Molenwiek 16
4876 AZ Etten-Leur
Tel. 076 503 0250
E-mail. info@csa-clifford.nl
  •  
  • Routebeschrijving
     
     
    Ontwerp & realisatie door de Bie productions © 2008 - 2021